Gör en entreprenadbesiktning

Det finns vissa saker som är mycket viktigt när man har byggt hus, och det är bland annat att man gör en entreprenadbesiktning därför att det kan vara av stor betydelse för dig. Det är med andra ord något som alla bör göra innan inflyttningen sker. Varför man ska göra det är för att man ska få veta om det är några fel. Det är i stort sett omöjligt att bygga ett hus utan att det blir några fel men de flesta är ju av underordnad betydelse, som att ett fönster sitter en centimeter för långt åt höger eller vänster i förhållande till ritningen, medan andra fel kan vara stora och allvarliga, som att grunden lutar eller har sprickor eller att det monterade trappräcket inte är fastskruvat ordentligt. Fel som man måste reklamera på en gång. Så tveka inte att göra en entreprenadbesikting och har du byggt hus någonstans i Malmö med omnejd så finns det ett särskilt bra företag att vända sig till, och jag länkar till dem här ovanför.

Vi har själva gjort en entreprenadbesiktning, och då visade det sig att det var fel lutning i golvbrunnen i badrummet, så byggfirman fick rätta till det. Lyckligtvis var företaget vi vände oss till mycket professionellt och löste det.

En av de viktigaste sakerna när man har byggt ett hus är att göra en byggnadsinspektion. På så sätt kan du identifiera eventuella brister i ditt hus så att du kan få dem åtgärdade direkt. Det finns många företag som erbjuder denna tjänst i Malmö med omnejd, men jag kan gå i god för att detta företag som vi anlitade är ett pålitligt och seriöst företag, och visst kostar det en slant, men att inte göra det är bara dumsnålt och kan bli en mycket dyr historia i det långa loppet!