När du inte kan ha hunden på jobbet

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra dagslösning för din hund, under tiden du är på jobbet, i skolan eller av annan anledning inte kan vara hemma tillsammans med din hund eller kan ta med den dit du är. Då kan ett hunddagis i Åkersberga vara en bra lösning!

Här kan din hund få leka med andra hundar och uppleva massor av spännande saker. Det finns även dagis som specialiserar sig på olika raser, vilket kan vara perfekt om du har en speciell ras av hund. Det finns också hunddagis som enbart riktar in sig på små eller stora hundar.

Det finns flera olika alternativ när det kommer till hunddagis, så det kan vara svårt att veta vilket som passar bäst för just dig och din hund. Här får du en liten guide till vad du bör tänka på när du väljer hunddagis.

När du väljer hunddagis bör du titta på:

– Priser, är det ett rimligt pris. Verkar det som att hunddagiset enbart bryr sig om att få in mycket pengar/vinning eller inte.

– Hur stort dagiset är, ju större det är desto större risk för bullrig och bråkig miljö för din hund.

– Vad dagiset erbjuder för aktiviteter, erbjuder de någon typ av aktivering under dagarna eller får hundarna enbart sina promenader.

– Om det finns en hundterapeut på plats, någon som är specialiserad och utbildad inom hund.

– Hur de tar hand om hundarna (t.ex. mat, vatten, promenader), kommer de kunna erbjuda din hund det den behöver för att må bra.

– Om de har utomhusytor, finns det möjlighet för hunden att vara utomhus om dagarna eller är det enbart inomhus de vistas.

När du har tittat igenom alla dessa punkter kan du börja jämföra olika hunddagis i Åkersberga. Det kan vara lite svårt att veta vilket som är det perfekta dagiset, men med hjälp av denna guide kommer du närmre ett beslut!