Min hund trivs på detta hunddagis

Hallå där! Roligt att du kollar in här, hoppas du mår bra och har fått en bra start på den här dagen. Själv tänkte jag börja med att skriva ett inlägg om min dagslösning för min hund, därmed kommer jag skriva om ett hunddagis i Huddinge vid namn KaNos Trim & Dagis.

Jag är verkligen en djurperson, jag älskar djur i alla olika former och storlekar. Därmed har jag alltid haft något djur under hela min uppväxt, det har varit allt från hundar och kaniner till grisar och sköldpaddor. När jag flyttade hemifrån hade jag till en början inget djur, men jag märkte ganska fort att det var väldigt ensamt. Det var då jag skaffade min första egna hund, lilla Snäcka. Vi har alltid roligt tillsammans, jag vet inte vad jag hade gjort utan henne. Hur som helst finns det ett litet problem med henne, hon klarar inte av att vara ensam för länge. Då börjar hon aktivera sig med saker som hon inte borde, hon har gjort sönder ett och annat här hemma. Det var då jag började leta efter ett hunddagis i Huddinge där hon kunde vara om dagarna när jag är på jobbet. Jag hittade då KaNos Trim & Dagis, det är hunddagiset där jag idag har Snäcka om dagarna. Hon trivs verkligen som fisken i vattnet, hon mår mycket bättre när hon slipper vara ensam. Det är skönt att jag direkt hittade ett hunddagis som hon trivs på, hon trivs med både personal och de andra hundarna. För min del är det väldigt skönt att veta att hon har det bra om dagarna, det gör att jag inte behöver oroa mig lika mycket. Avslutningsvis skulle jag vilja tipsa er om detta hunddagis i Huddinge om ni behöver hitta en bra dagslösning för er hund, om de har plats det vill säga.