Jag njuter på min altan

Jag är glad att jag har skaffat en altan. Det är en underbar plats att vara på nu när våren har kommit. Jag vände mig till en snickare som är bra på att bygga altaner och jag vill rekommendera honom till er. Han gjorde ett fantastiskt jobb och altanen ser riktigt snygg ut. Den är perfekt för att njuta av solen och den friska luften. Jag kan inte vänta tills sommaren kommer så att jag kan sitta ute och sola hela dagarna. Om du vill veta mer om denne snickare så läs mer på hemsidan. 

När grannarna skaffade sin uteplats, ett härligt trädäck, så dröjde det inte länge innan jag också ville ha detta. Jag frågade dem vem de hade vänt sig till och då berättade de att det var en snickare i Uppsala, och jag fick telefonnumret och ringde till honom dagen efter. Han kom hem till mig på ett gratis hembesök och kollade förutsättningarna för att bygga en altan så som jag ville ha den. Det blev vissa ändringar eftersom den ursprungliga planen inte hade fungerat riktigt på det sättet som jag ville. Men det blev bra, till och med riktigt bra, och jag kan inte nog poängtera hur nöjd jag är. Jag vet att ni är många som nu så här på våren skulle vilja ha en altan ni också och jag tycker ni ska se till att få den byggd. Vänta inte, för sommaren är kort och innan man vet ordet av så är det höst och vinter igen och det gäller att njuta så mycket det går under den korta tid som vi har på oss i det här landet. Kolla gärna in alla bilder som jag har lagt ut på Facebook på min altan, så kan ni se vad ni tycker.