Jag har utbildat mig till målare

Jag har nyss utbildat mig till målare och är verkligen nöjd med mitt val. Jag har alltid tyckt att måleri var spännande, så jag bestämde mig för att göra en utbildning inom området. Utbildningen var både rolig och utvecklande, och nu målar jag helt på egen hand. Det känns som att detta passar mig perfekt, både ur ett personligt och ett yrkesmässigt perspektiv.

Innan jobbade jag som undersköterska i några år men tyckte inte om att jobba varannan helg till en dålig lön. Jag frågade mig själv vad jag ville göra resten av livet och det var då jag kom fram till att det var målare jag skulle bli. Jag måste säga att detta var ett av de bästa besluten jag någonsin har tagit, och jag är verkligen lycklig med mitt nya jobb. Jag rekommenderar alla som inte är nöjda med sitt jobb att byta. Sedan kanske inte du har samma drömmar som jag hade men jag vill säga att man ska inte bli för bekväm och vara nöjd med hur det är. Trivs man inte på jobbet eller helt enkelt vill testa någonting nytt så gör det! Ingen mår bra i längden av att ha ett arbete som man inte känner är utvecklande. Det roligaste med att vara målare är nog att man får vara kreativ och hjälpa folk att få det fint hemma. Jag älskar att måla och tapetsera och få uppfylla kundernas förväntningar och den ena dagen är aldrig den andra lik. Jag måste säga att mitt nya jobb är allt jag hoppats på och mer därtill. Det enda negativa är väl att det ibland blir riktigt stark doft och även om man har mer miljövänliga färger kan det ändå vara lösningsmedel inblandat som gör att det riktigt sticker i näsan. 

Bästa hälsningar Micke i Täby