Grannen har byggt en altan

Jag är så avundsjuk! Min granne har byggt en altan och det ser så underbart ut. Jag har kontaktat en byggfirma som kommer hit i nästa vecka och bygger en altan åt mig också! Det blir perfekt att sitta ute och njuta av solen. Det är tack vare min granne som jag förstod vilken bra idé en altan är. Jag fick på nära håll se när ett par snickare byggde altanen åt grannen och de verkade ju så kunniga på detta så jag bestämde mig för att låta dem hjälpa mig också. Det här är snickare som kan vara behjälpliga i Stenungsund och jag fick även veta när jag pratade med dem att det är många olika saker som man kan få hjälp med, faktiskt det mesta inom bygg och renovering, eller om man vill ha en altan. 

Det är många som snickrar altaner själva men det kräver att man är rätt så händig om det ska bli bra. Det är inte bara att lägga några brädor bredvid varandra och så spika ihop dem och tro att det kommer räcka. Det är en konst har jag förstått att få en altan att bli bra, framförallt får den ju inte luta, och man vill heller inte att brädorna ska knarra. Så om man inte är riktigt händig skulle jag tro att det är bäst att man vänder sig till en snickare som kan sin sak, då blir det fackmannamässiga resultat. Jag lovar att jag skriver ett inlägg när bygget är klart och jag kommer även ta några bilder och lägga ut. Sedan gör jag så att jag lägger en länk till det här företaget så kan ni som känner för det klicka er in dit och läsa mer om dem och allt som de erbjuder. Tack för mig för nu, ha en bra dag på er alla!