Fantastisk barnfotograf i Helsingborg

Hej igen, mina underbara läsare, och välkomna tillbaka till min blogg som handlar om allt som har med djur och natur att göra. Idag tänkte jag berätta för er om vår lilla familjeutflykt som vi gjorde förra helgen till en barnfotograf i Helsingborg.

Min man och jag kom på att vi inte ännu hade tagit uppdaterade bilder på våra barn efter att vår nya lilla flicka föddes, och därför bestämde vi oss för att försöka hitta en duktig barnfotograf som kunde ta nya bilder åt oss. Valet landade på Fotograf Suzanna Kourmouli i Helsingborg som tar underbara bilder på de små. Även om hon har en otroligt fin studio som hon ofta fotograferar i så valde vi att använda oss av den vackra naturen och ta utomhusbilder den här gången. Resultatet blev mycket bättre än förväntat och jag kan med glädje berätta att vi verkligen träffade rätt när vi letade efter en barnfotograf i Helsingborg. Hennes bildgalleri är otroligt fint, och bilderna hon tog på våra små är utan tvekan de finaste vi har på dem. Hennes professionalitet och högkvalitativa utrustning gör att kvalitén på bilderna blir storslagen och upplösningen är så pass bra att vi utan problem kunde beställa en stor tavla med en av bilderna som motiv, och fortfarande få en mycket bra kvalitet. Om du är som vi var och nu letar efter en passande barnfotograf i Helsingborg, Lund och Vellinge med omnejd tycker jag definitivt att du borde ta en titt på Fotograf Suzanna Koutmoulis bildgalleri och boka en fotosession med henne. Jag kan garantera dig att du kommer bli nöjd med resultatet.