Städ- och flyttfirma

Hej mina underbara läsare! Jag hoppas ni har det härligt! Jag ville bara berätta lite för er om Basse Städ och Flytt som ni kan kika in på deras hemsida som är http://team96.nu och min erfarenhet kring dem, och vad som fick mig att anlita dem! De finns som flyttfirma i Skurup, Ystad och Simrishamn.

Som ni vet så är jag trebarnsmamma och har lika många hundar (ni vet säkert vad det innebär). Jag jobbar och åker på mycket möten i jobbet och när jag kommer hem på dagarna så ser det alltid ut som kalabalik! Min man som också jobbar mycket (fast kvällar) har inte riktigt den bästa känslan för städ och att fixa till i hemmet, och när man är förälder till tre barn så oavsett hur mycket man städer, så blir det stökigt lika fort ändå! Snart skulle det vara tid för våra tvillingars födelsedag och vi ville därför anordna ett stort barnkalas i hemmet och bjuda in våra vänner och släktingar. Men hur skulle vi hinna städa inför detta? Det fanns ju inte en chans på världskartan att vi skulle hinna med detta, vi båda som är föräldrar till 3 barn och dessutom arbetar båda två. Jag beklagade om detta och hur gärna vi ville ordna en stor tillställning hemma men inte hade tid till detta, och då tipsade en väninna till mig om detta företaget som jag då tog kontakt med trots att jag var lite osäker på hur det skulle gå. Jag blev helt ställd om hur trevligt bemötande jag fick, och att de självklart kunde hjälpa oss att fixa till i hemmet.

Bokade in dem veckan innan det var dags för tvillingarnas födelsedagsfirande och kunde därefter koppla av, och bara njuta och lägga tid på annat gemensamt med familjen! Kalaset blev av! Och det var fantastiskt! Fick många kommentarer av både grannar och vänner om hur himla vackert hem vi hade. Rekommenderar detta företaget starkt! Ha en superhärlig dag, så hörs vi snart! Kram!

Du gillar kanske också...