LunQans Rast & Pass

Hej igen, alla mina härliga och glada läsare som har varit med mig här på bloggen nu under en sådan lång tid, och välkomna tillbaka till ännu ett litet inlägg där jag faktiskt idag vill rekommendera någonting till er lite som ett tack för allt ert engagemang och era fina och snälla kommentarer. Ni sprider verkligen positivitet och det är någonting som jag tycker behövs i världen just nu. Som många av er vet så brukar jag ju rekommendera företag och tjänster som jag tycker att ni, mina läsare, kan dra stor nytta av och idag så är det just ett sådant inlägg.

LunQans är ett företag som erbjuder hundkurser för dig i Norrköping, Mjölby och Linköping bland annat och det är även ett företag som jag har skrivit om en hel del här på min blogg. Jag skriver ju för det mesta om just djur och natur här för det är det som är mina största intressen här i livet och det är också någonting som jag aldrig skulle leva utan. Därför är det så viktigt för mig att vi alla tar hand om både våra djur och vår natur. Jag anser att LunQans följer den tankebanan väldigt bra och vi har lite av samma filosofi när det kommer till många saker som rör just djur, och därför så har jag börjat gå på deras hundkurser för att jag vill ha en så bra relation till min hund Molle, som många av er redan har sett och hört om många gånger, som möjligt. Jag kan verkligen rekommendera alla ni som nu befinner er i just bland annat Norrköping, Linköping och Mjölby och äger en hund som ni skulle vilja gå på hundkurs med, att ni kollar upp det här företaget och dess kurser för jag är helt säker på att ni inte skulle ångra er!

Du gillar kanske också...