Bygga

Hej på er! Hoppas ni har det bra! Jag tänkte tipsa lite om ett företag som sysslar med bland annat Träfiberisolering i Bollnäs, Söderhamn, Voxna och Öjung! Jag har märkt att jag fått mycket frågor av er läsare som undrat vilka jag tagit i kontakt med när jag behövt få hjälp produkter till bebyggelse av mitt fina hus här i Bollnäs! Tänkte tipsa er om att kika in på företagets hemsida som är http://awoxbergisolering.se, där ni kan se diverse information om företaget och vad de säljer! Jag har hittat mycket bra material av dem, och allt har gått jättesmidigt!

Jag vill bara dela med mig om att alltid när jag har byggt om i huset så har jag använt mig av deras produkter då jag vet att det jobbar med varor i bra kvalité och som håller bra! Jag tycker att det är så effektivt att använda sig av bra produkter som håller i lång tid, istället för att köpa någon snabb lösning, som man därefter behöver byta minst lika snabbt igen. Jag har byggt om mycket i mitt hus, så jag tycker det är så roligt att utveckla och göra om! Det har, som ni säkert läst sedan tidigare, alltid varit ett stort intresse för mig, att både greja hemma med huset, men allra särskilt i min vackra trädgård! Som ni vet, ni som följt mig sedan jag flyttade in till mitt nya hus, vet att det inte alltid har varit så lätt med att veta vad för material man ska använda, eftersom jag aldrig bott i hus tidigare och därav aldrig byggt och grejat särskilt mycket!

Jag tycker att ens hem är den platsen man ska trivas som allra bäst på, och liksom längta hem till! Det gör jag! Jag har inte längre problem med dålig ljudisolering, kalla rum, läckor eller andra problem! Så detta är bara ett tips jag har till er som också bor i hus, eller känner någon som gör det, som inte vet vart man ska vända sig när man undrar vad man ska ha för material! Hoppas ni har en superhärlig dag! Vi hörs!

Du gillar kanske också...